Etusivu
Kuona-aineiden poisto
Emäksinen keho
Toimintaperiaate
Tilaa jalkakylpylaite

Emäksinen keho = terve keho

Ph arvo mitataan välillä 0 - 14 ja pH 7 on neutraaliarvo. Kaikki 7 suuremmat arvot ovat alkalisia ja alle 7 arvot ovat happamia. Terveen elimistön pH on 7 tai hieman yli sen. Kuten useimmat elävät organismit, ihmiskeho ei toimi oikein ilman tasapainoista pH:ta. Tutkimus on osoittanut, että sairaudet ja taudit eivät selviä alkalisessa ympäristössä, mutta ne kukoistavat happamassa ympäristössä. Hapan pH vähentää kehosi kykyä imeyttää vitamiinit, mineraalit, ravintolisät ja muut ravinteet ja vähentää solujen energiatuotantoa sekä estää kehon luonnollisen solujen korjausmekanismin. Se myöskin vähentää kykyäsi poistaa raskasmetalleja ja rasvahappoja aiheuttaen niiden kertymisen kehoosi. Se voi puolestaan johtaa kasvainten muodostumiseen ja tekee sinut alttiimmaksi väsymykselle ja sairauksille.

KEHOSI PH-TASAPAINO ON ELINTÄRKEÄ HYVÄLLE TERVEYDELLE

PH:lla mitataan materian happamuutta, esim. puutarhureiden ja maanviljelijöiden pitää tietää maaperän happamuus. Akvaarion ja uima-altaan omistaja tarkistavat jatkuvasti veden pH pitoisuuden. Terveydessä ja lääketieteessä elimistömme nesteet antavat viitteen terveydentilastamme.

POISTA KUONA-AINEITA JA VOI PAREMMIN

Elimistösi voi tulla happamaksi ruokavaliosta, kuona-aineiden kertymisestä ja tunneperäisestä stressistä. Beauty Health ionijalkakylpylaite on suunniteltu tasapainottamaan kehosi pH. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa yhden 30 minuutin hoitokerran jälkeen pH tasapaino voidaan palauttaa terveelle alkaliselle tasolle. Ionijalkakylpylaite on erittäin tehokas, ei ainoastaan kuona-aineiden poistamisessa, vaan myös elimistösi pH:n tasapainottamisessa.

KUINKA MONTA HOITOKERTAA?
Parhaan hyödyn saamiseksi Detox- jalkakylpylaitetta tulisi käyttää säännöllisesti. Aluksi on suositeltavaa että otat kuurin joka sisältää noin kuusi hoitokertaa kuukaudessa.Tämän jälkeen suosittelemme ns. ylläpitohoitoa neljän - kuuden viikon välein. Hoitojen välillä tulee kuitenkin olla yhden tai kahden vuorokauden tauko. Hoitokertojen tiheyteen vaikuttaa hoidettavan oma näkemys terveyden tilastaan ja vireydestään.

   
TILAA NYT Soita  044 2824 288